Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid van kinderen is een zaak van de school, de ouders, de politie en Veilig verkeer Nederland. De school heeft een verkeerswerkgroep. Deze werkgroep bestaat uit leerkrachten en ouders. Deze werkgroep houdt zich bezig met de verkeersveiligheid rondom de school. Denk hierbij aan verkeerseducatie, overleg met de gemeente/ politie / Veilig verkeer Nederland, theoretisch/praktisch verkeersexamen en aandacht voor school-thuisroute.

BVL
De school is in het bezit van het Brabants Verkeersveiligheids Label (BVL). Dit Label is een kwaliteitskeurmerk. Een uiterlijke waardering voor de geleverde kwaliteitsverbetering op het gebied van de verkeersveiligheid op en rondom de school. Met het BVL willen we zien dat we de verkeersveiligheid serieus nemen. Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze plannen en andere ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid.

Verkeersouders

De school beschikt over een verkeerswerkgroep. Zij organiseren praktische verkeersactiviteiten voor de kinderen. Naast juf Inge en meneer Berry zitten namens de ouders Jolanda Schroot, Esther van Steen, Peter Traats, Tilly Leseman en Suzanne Koeken in deze werkgroep.

CONTACTGEGEVENS

BS TaLente
Schoolstraat 5
4751 CN Oud Gastel
0165 511695
info@bstalente.nl